Ana Caraiani Instagram

Фейсбук кишинев

Rusia avertizează România să nu se implice în treburile interne ale Republicii Moldova, după votarea unei legi фейсбук кишинев Curtea Constituțională din Republica Moldova a anulat în acest statut, ca urmare a unei sesizări a Partidului Liberal.

Intalnirea olandeza a fetei Blind Femeie intalnire

Problema limbii ruse este importantă în contextul soluționării transnistrene. Ea a atras atenția și asupra declarațiilor venite din partea UE și a României cu privire la deciziile recente ale Parlamentului de la Chișinău.

Lista site urilor gratuite de dating in Fran a femei singure cluj

Parlamentarii moldoveni au fost criticați și de reprezentantul oficial al UE la Chișinău, sugerând că adoptarea legilor va avea o consecință negativă asupra asistenței financiare a republicii. Potrivit unui comunicat de presă al Serviciului European de Acțiune Externă, legile votate, inclusiv cea cu privire la limitările prerogativelor prezidențiale prin trecerea SIS-ului din subordinea Președinției în cea a Parlamentului, au fost adoptate fără a fi respectate procedurile parlamentare necesare.

Top 40 Romania - 2 Hours POP MUSIC MIX

Moldova Parlamentul de la Chişinău a votat pe 16 decembrie proiectul de lege cu privire la funcţionarea limbilor vorbite pe teritoriul Republicii Moldova. În această calitate, limba rusă urmează să fie folosită pe teritoriul Republicii Moldova alături de limba de stat.

Caut un program de lucru Marrakech Capital M6 Dating Site

Activităţile de secretariat în organele puterii de stat şi administraţiei publice se vor efectua în limba de stat limba moldovenească. La solicitare, se va asigura traducerea în limba rusă.

întâlnește o femeie barbati din Alba Iulia care cauta Femei divorțată din Constanța

Actele oficiale ale organelor puterii de stat şi administraţiei publice se vor întocmi şi se vor adopta în limba de stat, urmând să fie traduse în limba rusa, iar în Фейсбук кишинев Teritorială Autonomă Găgăuzia se vor traduce şi în limba găgăuză.