Femeie inteligenta

Motto: Femeile se nasc cu școala făcută, abia după aceea le educația și cultura.

Locul 2 National Bloguri Personale

Ea: Dragi domni, nu vă fie frică să vă îndrăgostiți de femei inteligente…Si ele se prostesc când se îndrăgostesc. El: Și nu vor decât să se joace…de-a mama și de-a tata! Ea: Femeia inteligentă știe să iubească și să se lase iubită.

Femeie inteligenta doamna singura caut barbat ćuprija

Ea nu este obsedată de imagine, pentru că știe că timpul rupe tocul oricărui pantof. El: Singura imagine care contează este cea oglindită în ochii celuilalt.

Fii o femeie altfel-decât-celelalte!

Dacă ești o doamnă și te privește ca pe o doamnă, o doamnă rămâi…dacă te privește ca pe o prostituată, nu mai ești o doamnă, ești… Ea: Femeia inteligentă știe să se strecoare Femeie inteligenta zidurile oricărui bărbat.

El: Pentru că știe că imbrăcămintea se poate agăța la Femeie inteligenta se strecoară insidios, nu dă buzna! Ea : Femeia inteligentă este femeia deschisă,care știe că nu are nimic de pierdut,este femeia care știe să-și păstreze gingășia și acea fragilitate specifică unei flori de nufăr,este femeia care știe să asculte și să răspundă scurt,dar incitant,este femeia care știe să te arunce în tavan,cu o singură Caut o femeie neagră. El: De Femeie inteligenta să te arunce în tavan?

Nu-i mai bine în pat? Ea: citând din Iulia Hașdeu O femeie are nevoie de geniu și de o mare modestie ca să i se tolereze inteligența.

Materiale video

El: Atitudinea se circumscrie inteligenței. Ea : Nu te poți considera inteligentă emoțional peste noapte.

Femeie inteligenta Brown Man

Asta se capătă în timp,cu lecții de viață,uneori extrem de dure și cu efort constant și susținut. El : Și când ai ajuns la nivelul scontat…nu te mai ajută trupul.

Ea: Nu alerg să vânez oameni…dacă ei vor să-și petreacă timpul cu mine, pot s-o facă, dacă nu, sunt mulțumită să fiu in propia mea companie. El: Până când începi să fierbi în suc propiu! Ea: Atunci când am înteles amândoi că suntem imperfecți, totul dintre noi a devenit perfect… El : Nerozia de a crede în perfecțiune se vindecă spontan…intimitatea rezolvă chestiunea.

Jocul de cuvinte este intelligent, dar e numai un joc de cuvinte.

  • Report Story Serios, nu te încurca cu o femeie inteligentă!
  • Site ul unic al site ului gratuit Algeria
  • Cautand o femeie in Fran a pentru casatorie
  • Poţi să-l înveţi, să-l exersezi şi să-l stăpâneşti exact ca pe orice alt principiu după care te ghidezi în viaţă.
  • femeie inteligentă - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

Ea: Femeia inteligentă nu s-ar pune pentru nimic în lume în postura de femeie slabă și fară apărare, de femeie febril îndrăgostită și dornică de sacrificii pentru o iubire. El: În timp ce în sinea ei visează să se arunce la picioarele unui bărbat superb și să cerșească iubirea!

Ultimele ediţii

Ea: Femeia inteligentă este puternică,tocmai prin deschiderea ei spre iubire! Ea iubește liber,deschis,fără să se ascundă în spatele unor ziduri sau după Femeie inteligenta.

El: Inteligența este o armură suficient de rezistentă…până cedează. Ea: Ea știe că o inimă rănită se vindecă cu și mai multă iubire și, de fiecare dată când suferă un eșec, își ia o pauză, analizează situația, Femeie inteligenta ce e de corectat și o ia de la capăt.

El: Ulciorul nu merge la apă de prea multe ori…mai și crapă. Ea: Femeia inteligentă știe să piardă…sentimente,speranțe,planuri,oameni,iluzii. Nu vrea să piardă reconstrucția luptându-se cu pierderea.

Semne că ești o femeie inteligentă și puternică care va surprinde un bărbat

O ia de la capăt de fiecare dată! El: Dar tot de unde a rămas… Ea: O femeie inteligentă este asemenea unui adevăr incomod. Greu de accestat, imposibil de uitat. El : Aparent o pacoste.

Femeie inteligenta Exemplu de site uri de date

Cu ea nu poti s-o dai la întors. Totul este pe față și cu lumina aprinsă.

Ea are o abilitate naturală de a-i face pe bărbați s-o urmarească, pentru că o plac. Datorită atitudinii ei, întâlnirea cu o femeie Alfava face din aceasta, întâlnirea cea mai provocatoare pentru tine.

El: E un specimen nou pe pământ?

Femeie inteligenta cuplu cauta barbat târgu jiu

Sau cercetatorii britanici au descoperit o nouă clasificare? Sunt curios cum or fi femeile Gratuit Gatineau Dating Site. Ea: Cred că inteligența se măsoară în cantitatea de incertitudini pe care Femeie inteligenta să le suporți. El: Inteligența ta…pentru bărbați invers, cantitatea pe care nu o mai suportă… Ea: Greșelile nu se neagă, se recunosc.

Femeie inteligenta nu se ascunde, se depășește. Iubirea nu se strigă, se dovedeste. Așa procedează o femeie inteligentă. El: Ipocrizia nu se disimulează…se posteaza pe FB. Ce femeie își recunoște greșelile? Ea: Femeia inteligentă este femeia care îți arată în fiecare secundă cum iubește un bărbat inteligent.

Femeie inteligenta doamne cauta barbati pentru casatorie kruševac

El: Cum? Face demonstrții în travesti? La ce bun daca el tot nu se prinde? Din asfalt nu răsar ghiocei… Ea: O femeie inteligentă observă, intelege și se indepărtează în liniște…fără scenarii… El: De aceea scenariștii sunt bărbați.

Ea: Maturitatea este ca echinocțiul de toamnă, când lumina este egală cu umbra, când memoria este egală cu visul, crengile sunt egale cu rădăcinile și tâmpla stangă este egală cu tâmpla dreaptă. El: Când esti ambivalentă…și ambisex, adică sexul celui mai bun prieten nu contează. El : Și când ai ajuns la nivelul de Femeie inteligenta emoțională scontatnu te mai ajută trupul….

NATO are un program bine stabilit de parteneriate cu un număr de ţări nord-africane învecinate cu regiunea Sahel a continentului african. Dar, întrucât regiunea este martora unei instabilităţi cu un profil înalt, Paul Pryce se întreabă dacă NATO ar putea să joace un rol mai important. Femeile în domeniul securităţii: ascensiunea pe o scară cu foarte multe trepte Cum este să fii o tânără femeie care avansează pe treptele ierarhice în domeniul securităţii mondiale?

Ea : Femeia inteligentă,atunci când face o alegere,analizează cu mare atenție. Ea nu se lasă amăgită de calitățile partenerului,ci îi analizează întâi defectele. Ea știe că,dacă vrea să aibă o relație trainică,trebuie întâi să vadă dacă e capabilă să accepte defectele lui. El : Femeile inteligente își fac singure viața amară prin analiză și sinteză. Rațiunea nu asigură stabilitate, pentru că e irațional să stai intr-un singur loc dacă nu te ține iubirea.