Cum puteţi ajuta un adolescent să depăşească momentele dificile

Adolescenta fetita

Una dintre cele patru fete care au fost filmate în timp ce o lovesc şi o umilesc pe adolescenta de 13 ani a fost reţinută, luni, iar părinţii celorlalte trei agresoare au fost amendaţi cu câte de lei.

femei singure ocna mures Dating site intre seropozitiv

Imaginile au fost publicate duminică pe pagina de Facebook Stop Bully România, iar în acestea se poate vedea cum o adolescentă este lovită crunt și umilită de alte fete. Fata este lovită peste față, scuipată de mai multe ori, trântită la pământ și târâtă de păr.

femei divortate pentru casatorie Badoo Dating gratuit

Un băiat adolescenta fetita la agresiune și filmează scenele șocante, în timp ce se amuză. Fata este acuzată de infracţiunea de loviri sau alte violenţe.

Dating Woman in Vendee Dating Femeie fara adresa de e mail

Între timp, în spaţiul public a mai apărut o filmare de la incident. Pe imagini se vede cum fata care a fost reţinută loveşte victima cu piciorul în zona feţei, îi dă mai multe palme şi o trânteşte la pământ.

Cum puteţi ajuta un adolescent să depăşească momentele dificile | UNICEF Moldova

O altă adolescentă intervine şi îi cere agresoarei să înceteze, îndepărtând-o de victimă. Părinţii celorlalte trei agresoare, care au vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, au fost amendaţi cu câte de lei în baza Legii privind tulburarea ordinii şi adolescenta fetita publice.

IPJ Gorj a anunțat încă de duminică o anchetă, după ce imaginile au apărut în spațiul public. Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

Toate aceste comportamente au însă o explicație biologică și au avut un rol important în supraviețuirea noastră ca specie, a explicat psihologul Diana Stănculeanu, în cadrul conferinței Epic Talkdedicată celor mai importante relații din viața noastră. Între acestea, și relația cu copiii adolescenți, care se simt aproape întotdeauna neînțeleși de părinții lor. Era o perioadă care pregătea tânăra ființă umană pentru a-și împlini adolescenta fetita maxim, pentru a părăsi tribul parental ca să-și întemeieze propriul trib sau propria familie, pentru a-și putea asuma riscul de a se lupta cu tribul vecin sau de a se duce în pădure să vâneze Dumnezeu știe ce. Era foarte mică această distanță între copilărie și maturitate și momentul în care trebuia să împlinim potențialul întreg al dezvoltării noastre. Și, în infinita sa înțelepciune, cine ne-a creat, și aici completați după propria ideologie, ne-a pregătit un pic pentru a putea să facem această trecere.